Nieuwe opdrachten Heijmans Infrastructuur

’s Hertogenbosch – Heijmans (bouw, infrastructuur en vastgoedontwikkeling) heeft voor circa € 30 miljoen aan orders ontvangen voor projecten op het gebied van de infrastructuur. Het betreft projecten waarvoor zowel het ontwerp als de uitvoering wordt geleverd als projecten waarvoor naast de uitvoering Heijmans ook gedurende een langere periode het onderhoud gaat verrichten.

Van de gemeente Sittard-Geleen heeft Heijmans Wegenbouw de opdracht ontvangen voor het project “Aanleg Westelijke Randweg, aanpassing Rijkswegboulevard, en verdiepte ligging Middenweg (inclusief twee viaducten)”. Dit werk heeft een aanneemsom van ruim € 20 miljoen en moet op 1 januari 2007 worden opgeleverd.

Heijmans Wegenbouw heeft van de gemeente Asten de opdracht gekregen voor het ontwerp en de aanleg van een drukriolering in het buitengebied van deze gemeente. Dit project omvat de aansluiting van 730 panden in het buitengebied van de gemeente op de riolering en het onderhoud van dit gehele stelsel voor een periode van 15 jaar. Aanneemsom van dit project is ongeveer € 4 miljoen.

In de omgeving Eindhoven zal Heijmans Wegenbouw in opdracht van Rijkswaterstaat onderhoudswerk gaan verrichten. In totaal gaat het hier om 56.000 ton asfalt en een aanneemsom van bijna € 5 miljoen waarbij Heijmans gedurende 7 jaar garantie geeft op functionele eisen als stroefheid, vlakheid, rafeling.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Persbericht Heijmans NV