InfraTech 2005 succesvol verlopen

Rotterdam – De gww-sector treedt met hernieuwd perspectief 2005 tegemoet. Dat bleek de afgelopen dagen tijdens de succesvol verlopen vakbeurs InfraTech 2005. De beurs, die dinsdag 11 januari 2005 officieel werd geopend door minister van Verkeer en Waterstaat mevrouw Karla Peijs, kende opvallend veel nieuwe producten en diensten. Naast de introductie van vele noviteiten werden de meest innovatieve oplossingen voor infrastructurele vraagstukken gepresenteerd tijdens de uitreiking van de InfraTech Innovatieprijs.

InfraTech 2005 stond in het teken van nieuw perspectief voor de bouw. Met een kleine 350 exposanten en 15.375 bezoekers, was er tijdens de beurs volop bedrijvigheid. De vele bedrijfspresentaties en productintroducties gaven bezoekers de gelegenheid uitgebreid kennis te nemen van de nieuwste producten en diensten uit de branche. Hoewel er vanwege het uitblijven van vorstverlet sprake was van een lichte teruggang in het aantal bezoekers, waren de exposanten zeer te spreken over de kwaliteit van het bezoek. Uit voorlopig onderzoek bleek dat onder de vele beslissingsbevoegde vakspecialisten ook gemeenten, provincies en de rijksoverheid ruimschoots vertegenwoordigd waren.

Nederlands kampioen straatmaken
Op het bestratingsplein werd tijdens InfraTech gestreden om het Nederlands kampioenschap straatmaken voor straatmakers in opleiding. De winnaars John Buisman en Jurriaan Faber van het Regio College Zaanstreek Waterland wisten het best een klein tennisveld inclusief tennisracket en bal in betonsteen te bestraten.

Nieuwe producties van Ahoy’
Naast een nieuwe editie van InfraTech in januari 2007, heeft Ahoy’ voor 2005 twee bouwgerelateerde producties op de agenda staan:
– Bouwmaterieel Ahoy’, van 26 t/m 28 mei 2005;
– No-Dig 2005, van 19 t/m 21 september 2005.
Meer informatie:
www.infratechahoy.nl, www.bouwmaterieelahoy.nl en www.no-dig2005.com

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: InfraTech 2005 (Ahoy' ECEM)