Opening carpoolplaats N210 bij IJsselstein

Utrecht – Op woensdag 1 december 2004 om 07:30 uur ’s ochtends, gaat de nieuwe carpoolplaats bij IJsselstein open.

De carpoolplaats ligt bij de rotonde “Nelson Mandelaplein” in de provinciale weg N210. Ter gelegenheid van de opening biedt de provincie op de carpoolplaats koffie met iets lekkers aan, tussen 07:30 en 09:30 uur.

Ruimte voor auto’s en fietsen
De nieuwe carpoolplaats biedt ruimte aan ca. 60 auto’s en heeft tevens een overdekte fietsenstalling voor 20 fietsen. Voor auto’s is de carpoolplaats bereikbaar vanaf de rotonde. Fietsers en voetgangers kunnen de carpoolplaats bereiken vanaf de Parallelweg.

Wegenstructuur Lopikerwaard
De carpoolplaats is een voorziening die deel uitmaakt van het project “Wegenstructuur Lopikerwaard”, dat zich afspeelt op en rond de N210. In oktober 2003 is de nieuwe N210 in gebruik genomen met daarbij de kanttekening dat er nog een paar aanvullende klussen geklaard moesten worden. Een van die klussen was de aanleg van de carpoolplaats. De andere klussen zijn de herinrichting van het Boveneind Zuidzijde en het op een aantal plaatsen aanbrengen van beplanting. Ook de herinrichting van het Boveneind is op een haar na afgerond en de vier rotondes zijn inmiddels van beplanting voorzien. Het werk aan de resterende beplanting is naar verwachting in februari 2005 gereed.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Persbericht provincie Utrecht