ARCADIS breidt uit in amerikaanse infrastructuurmarkt

Arnhem – ARCADIS heeft vandaag de overname bekengemaakt van Bessent, Hammack & Ruckman, Inc. (BHR), een adviesbureau dat actief is in de Amerikaanse infrastructuurmarkt in Florida. BHR is gespecialiseerd in stedelijke planning en -ontwikkeling, met deskundigheid in programma management, en (her)ontwikkeling van vastgoed. De onderneming met het hoofdkantoor in Jacksonville, Florida, heeft ongeveer 100 medewerkers en een omzet van circa EUR 10 miljoen. Verdere financiële details zijn niet bekend gemaakt.

Harrie Noy, bestuursvoorzitter van ARCADIS, zegt: “Met deze overname komt het totaal aantal medewerkers waarmee we in Florida actief zijn op 300. Bovendien voegt BHR een aantal disciplines toe waardoor we een breder dienstenpakket kunnen aanbieden in de infrastructuurmarkt van Florida, één van de snelst groeiende staten in Noord Amerika. We blijven overigens op zoek naar verdere groei door overnames, zowel in de Amerikaanse markt als in Europa.”

Mike Saylor, directeur van BHR zegt: “Dit een belangrijke stap voor de toekomst van onze onderneming, mede omdat we geloven dat de combinatie van onze diensten met die van ARCADIS ons in staat stelt onze klanten beter te bedienen en het bovendien betere ontwikkelingsmogelijkheden biedt voor onze medewerkers. Daarnaast kunnen onze kerndiensten stedelijke planning en –ontwikkeling en programma management nu ook via de andere ARCADIS kantoren in de Amerikaanse markt worden gezet.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Persbericht ARCADIS NV