Projectreportage A50 Eindhoven – Oss op Infrasite.nl

‘s-Hertogenbosch – Infrasite.nl heeft de speciale Projectreportage over de aanleg van de A50 Eindhoven – Oss gepubliceerd op Infrasite.nl (http://www.infrasite.nl). Hier krijgt de lezer een goed en breed overzicht over de totstandkoming van dit grote en bekende project.

De Projectreportage bevat artikelen en bijlagen over de aanleiding, de procedures, de natuurcompensatie, de aanleg van de verschillende weggedeelten, gehanteerde technieken, feiten en cijfers en deelnemende bedrijven. Naast al deze feitelijke informatie geeft de projectreportage middels een interactieve fotomodule een goed beeld van de realisatie.

De Projectreportage A50 Eindhoven – Oss is te vinden op Infrasite.nl (http://www.infrasite.nl).

Infrasite.nl is een sterk groeiend vakmedium over grote infrastructurele projecten en mobiliteit. Het houdt het midden tussen traditionele papieren vakbladen en jaarboeken. De vaksite publiceert vakinhoudelijke gegevens over ruim 330 grote infrastructurele projecten in Nederland, meer dan 500 mijlpalen, over thema’s, technieken, materialen, bedrijven, opdrachtgevers, profielen van brancheorganisaties, overheden en vakbeurzen en bijna 3000 adressen van bedrijven en instanties (http://www.infrasite.nl).
Infranieuws.nl, de online nieuwsdienst van Infrasite.nl (http://www.infranieuws.nl), is het snelste in infra gespecialiceerde nieuwsmedium in Nederland. Het nieuws is actueel, betrouwbaar en onafhankelijk.

Infrasite.nl heeft een onafhankelijke vakredactie, die dagelijks werkt aan de uitbreiding van de inhoud van de vaksite, het nieuws uit de infrawereld en aan de realisatie van projectreportages en projectstories.

Reeds gepubliceerde projectreportages en projectstories op Infrasite.nl gaan over de projecten Westerscheldetunnel, Sijtwende en PPS-A59.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: e-Keet.nl Digital Publishers - Infrasite.nl