Inschrijving Waterinnovatieprijs geopend

Vernieuwende en kostenbesparende initiatieven op het gebied van water maken kans op de Waterinnovatieprijs. De Unie van Waterschappen en de Nederlandse Waterschapsbank reiken deze prijs jaarlijks uit aan de meest innovatieve waterprojecten. Bedrijven, belangenorganisaties, kennisinstellingen, overheden en particulieren kunnen innovatieve waterprojecten inzenden op www.waterinnovatieprijs.nlWaterbewustzijn vergroten in deltaland Nederland
Hoe zorgen we ervoor dat Nederlanders zich beter bewust worden van het feit dat waterveiligheid, schoon en voldoende water in onze delta niet vanzelfsprekend zijn? Voor deze categorie komen projecten in aanmerking die door middel van educatie, communicatie en/of participatie een bijdrage leveren aan het vergroten van het waterbewustzijn in Nederland.

De winnaars in elk van de 4 categorieën ontvangen een glaskunstwerk van kunstenaar Gert Bullée. De Unie van Waterschappen, de Topsector Water, STOWA en het Valorisatieprogramma Deltatechnologie & Water bieden meerdere versnellingstrajecten aan.

Inschrijven kan tot 21 september!
Op de website www.waterinnovatieprijs.nl is het tot 21 september 2016 mogelijk projecten in te schrijven. De inzenders krijgen de kans hun project op de website te presenteren via beeld en een korte omschrijving. Een deskundige jury beoordeelt de innovaties. Op 17 november worden de winnaars bekend gemaakt tijdens een feestelijke prijsuitreiking in de Rijtuigenloods te Amersfoort.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Unie van Waterschappen (UVW)