Informatieavonden over brugverhogingen Nijmegen

Maastricht – Rijkswaterstaat Maaswerken organiseert dinsdag 30 januari 2007 in het Triavium een inloop-informatieavond voor ondernemers in Nijmegen. De ondernemers zijn er vrijblijvend welkom voor vragen over de verkeersafwikkeling, planning en technische aspecten van het project. Rijkswaterstaat Maaswerken verhoogt vanaf voorjaar 2007 eerst de Hatertse brug, en daarna de Dukenburgse en Graafse brug in Nijmegen om in de toekomst 4-laags containervaart mogelijk te maken.

Rijkswaterstaat Maaswerken organiseert in samenwerking met de gemeente Nijmegen twee informatieavonden. Op 30 januari 2007 vindt er een inloopavond voor ondernemers plaats in het Triavium, Van Rosenburgweg 2A in Nijmegen. U bent welkom in de Gammazaal van 19.00 – 21.00 uur.

Op 28 februari 2007 vindt de informatieavond voor omwonenden van 19.00 -2100 uur plaats in het Wijkcentrum Dukenburg, Meijhorst 70-39 in Nijmegen.

Vanaf april bruggen na elkaar verhogen
De aannemer, Ballast Nedam Infra, verhoogt in opdracht van Rijkswaterstaat Maaswerken de drie bruggen. Iedere brug bestaat uit twee delen (twee keer twee rijstroken) en deze worden na elkaar verhoogd. Daardoor blijft er op de bruggen altijd verkeer mogelijk via één rijstrook in beide richtingen. Het verhogen van de Hatertse brug start op 23 april en zal begin juli 2007 gereed zijn. Van augustus tot november 2007 vindt de verhoging van de Dukenburgse brug plaats. De Graafse brug volgt daarna.

Loket Maaswerken
Voor vragen over de verhoging van de bruggen kunnen omwonenden en weggebruikers terecht bij Loket Maaswerken: via loket@maaswerken.nl of 0800-62279375

Achtergrondinformatie (verzorgd door de redactie van Infrasite)
Start uitvoering Maasrouteproject in Nijmegen

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Maaswerken

Informatieavonden over brugverhogingen Nijmegen | Infrasite