Ontwerp-Bestemmingsplan Grensmaas in Stein ter visie

Maastricht – Voor het Grensmaasproject dienen de Grensmaasgemeenten (Maastricht, Meerssen, Stein, Sittard-Geleen en Echt-Susteren) hun bestemmingsplannen aan te passen. De gemeente Stein heeft inmiddels een volgende stap daarin genomen: van 27 januari tot en met 9 maart 2006 ligt het Ontwerp-Bestemmingsplan Grensmaas voor deze gemeente ter inzage.

Stukken digitaal inzien
Op verzoek van de gemeenten plaatst RWS Maaswerken het Ontwerp-Bestemmingsplan Grensmaas op de website www.maaswerken.nl De onderdelen die betrekking hebben op de gemeente Stein treft u inmiddels aan in de bibliotheek van deze site.
Meer informatie over de procedure in de gemeente Stein en de manier waarop u kunt reageren treft u aan op de website www.gemeentestein.nl

Overige gemeenten
Op het moment dat in de andere gemeenten het Ontwerp-Bestemmingsplan Grensmaas is vastgesteld, treft u ook die onderdelen op deze site aan.

In de gemeente Sittard-Geleen ligt overigens tot 8 februari 2006 het voorontwerp-bestemmingsplan ter inzage en is inspraak hierop mogelijk. Voor meer informatie hierover gaat u naar de website www.sittard-geleen.nl

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Maaswerken