Medewerkers waterschap bedreigd na wateroverlast, een met geweld

waterschap limburg kantoor
Het kantoor van het waterschap in Roermond. Foto via Waterschap Limburg

Het Waterschap Limburg gaat aangifte doen van bedreiging tegen drie medewerkers en een bestuurslid. De bedreigingen, waarvan een “met een vorm van geweld”, vonden volgens het waterschap plaats tijdens het wateroverlast in Limburg door de aanhoudende regenval van de afgelopen tijd. Frustratie is begrijpelijk, zegt dijkgraaf Saskia Borgers, “maar bedreigingen accepteren we niet”.

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Medewerkers waterschap bedreigd na wateroverlast, een met geweld | Infrasite

Medewerkers waterschap bedreigd na wateroverlast, een met geweld

waterschap limburg kantoor
Het kantoor van het waterschap in Roermond. Foto via Waterschap Limburg

Het Waterschap Limburg gaat aangifte doen van bedreiging tegen drie medewerkers en een bestuurslid. De bedreigingen, waarvan een “met een vorm van geweld”, vonden volgens het waterschap plaats tijdens het wateroverlast in Limburg door de aanhoudende regenval van de afgelopen tijd. Frustratie is begrijpelijk, zegt dijkgraaf Saskia Borgers, “maar bedreigingen accepteren we niet”.

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.