Gatsometer introduceert nieuwe corporate identity ‘GATSO’

Vanaf nu is Gatsometer wereldwijd actief onder één naam: GATSO. Deze naam is al bekend en wordt al lange tijd intensief gebruikt in de markt van verkeershandhaving. De lancering vindt meer dan 50 jaar plaats nadat de expert in verkeershandhaving ‘s wereld eerste product voor het meten van snelheid in het verkeer introduceerde.

“Met de herpositionering van het merk willen we de onderscheidende waarden van ons bedrijf sterker benadrukken. GATSO is de expert in verkeershandhaving en levert klantspecifieke, (kosten)efficiënte en betrouwbare oplossingen in combinatie met een persoonlijke en betrokken benadering” zegt Edmar van der Weijden, Director Sales & Marketing van GATSO.

Timo Gatsonides, Managing Director van GATSO: “Verkeersveiligheid wordt wereldwijd steeds belangrijker. Het is essentieel dat iedereen die zich bezighoudt met verkeersveiligheid weet wie wij zijn, waar we voor staan en hoe we werken. Onze nieuwe corporate identity houdt nauurlijk veel meer in dan een nieuw logo. Elk jaar komen er wereldwijd 1.3 miljoen mensen om in het verkeer. Dit is een te hoge prijs die we betalen voor mobiliteit en GATSO werkt er elke dag aan om dit aantal te verlagen.

De eisen aan oplossingen voor verkeersveiligheid veranderen in snel tempo. Klanten willen profiteren van expertise, betrouwbare technologie en van het uitbesteden van oplossingen voor verkeershandhaving. Zonder vooraf de investeringen te doen die normaal gesproken bij verkeershandhaving komen kijken.

De GATSO road safety oplossingen zijn nu onderverdeeld in:

– Intersection safety solutions (GATSO STATIO)

– Speed safety solutions (GATSO MILLIA)

– Traffic management solutions (GATSO VIA)

– Back office solutions (GATSO XILIUM)

Deze oplossingen zijn los beschikbaar of kunnen worden uitbesteed, waarbij GATSO het systeem beheert met GATSO ONE.

Over GATSO

GATSO is in 1958 opgericht door rally kampioen Maurice Gatsonides en levert wereldwijd oplossingen voor verkeershandhaving. Van ontwikkeling en produktie tot installatie en operatie. Meer dan 50 jaar na de introductie van ‘s werelds eerste product voor het meten van snelheid in het verkeer, is GATSO nog steeds marktleider in snelheids- en rood licht handhaving. Het Nederlandse bedrijf heeft projecten gerealiseerd in meer dan 60 landen over de wereld en meer dan 45,000 systemen succesvol geimplementeerd. Ga voor meer informatie naar www.gatso.com.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Gatsometer BV (GATSO)