Imtech: miljoenenopdracht voor onderhoud Rijkstunnels

Amersfoort – Imtech Infra (technische dienstverlening voor de infrastructurele markt) heeft van Rijkswaterstaat opdracht gekregen voor onderhoud en vervanging van tunneltechnische installaties aan vier tunnels in Noord- en Zuid-Holland. Het gaat om de Schipholtunnel, Velsertunnel en Zeeburgertunnel in Noord-Holland en de Noordtunnel in Zuid-Holland. Het project heeft een contractwaarde van ruim 18 miljoen euro.

Mason Hatton, directeur Imtech Infra Nederland: ‘We zijn trots dat we deze aanbesteding hebben gewonnen. We zien deze opdracht als een bevestiging van onze expertise en kennis op het gebied van complex technologisch onderhoud van tunnels.’

Tunnelspecialist
Imtech Infra heeft jarenlange ervaring met technologische renovatie en upgrading van tunnels. Het bedrijf is gespecialiseerd in de installatie en het onderhoud van technische oplossingen voor de begeleiding en detectie van het verkeer, zoals verlichting, toegangscontrole, camera- en communicatiesystemen en noodsystemen om adequaat te kunnen reageren in geval van calamiteiten.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Imtech N.V.