Clixys ontvangt Rexel Innovatieprijs 2011

Een ruime meerderheid van de Rexel relaties kiest Clixys®, het installatiesysteem van ABB en Draka, tot innovatie van het jaar. Tijdens een jaarlijks Rexel evenement brachten 1.500 bezoekers hun stem uit op de aanwezige innovaties. Clixys® ontving 75% van de stemmen.

Clixys® is het nieuwe installatiesysteem van ABB en Draka wat sinds april 2011 verkrijgbaar is. Met dit systeem zijn installatiedozen met één handbeweging op de kabel te bevestigen.

“Het is verdiend dat Clixys® als winnaar uit de bus is gekomen. Onze klanten spreken over een nieuwe manier van installeren die hen tijd en kosten bespaard”, aldus Peter Huisman, Commercieel Directeur van Rexel.

Rexel Innovatieprijs

Met de Rexel Innovatieprijs geeft Rexel extra aandacht aan opmerkelijke en vernieuwende producten binnen de elektrotechnische branche. In de toekomst zal de uitreiking van deze prijs jaarlijks plaatsvinden.

Eric Karsemakers, General Manager Installatiemateriaal van ABB: “Rexel geeft op deze manier uitstekend invulling aan haar rol als informatiebron voor trends en ontwikkelingen in de markt. Geen loze belofte, maar een zeer concrete invulling van onze uitstekende samenwerking. Uiteindelijk plukt de installateur hier de vruchten van.”

Met en voor installateurs

Johan Meinen, Account Manager Wholesale van Draka, laat mede namens ABB weten zeer trots te zijn op het feit dat de klanten van Rexel Clixys® tot meest innovatief product hebben gekozen. “Het product is ontwikkeld met en voor installateurs, het is een enorme waardering als de installateur het dan ook zo ervaart.”

www.rexel.nl / www.clixys.nl

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Rexel Nederland B.V.