Imtech Infra opent pand in Zuid-Limburg

Imtech Infra (technische dienstverlening voor de infrastructurele markt in Europa) heeft een nieuw pand in Sittard betrokken. Het kantoor, inclusief uitgebreide opslag en werkplaats aan de Milieuparkweg 6, is het eerste kantoor van Imtech Infra in Zuid-Limburg en een gevolg van de groei van Imtech in de regio.

Tei Ickenroth, Regiodirecteur Zuid Imtech Infra Nederland: "We zijn trots dat we nu vanuit een eigen pand in Limburg onze relaties nog beter van dienst kunnen zijn. Het is een duidelijk gevolg van het succes van Imtech Infra in deze regio en een bevestiging voor al onze medewerkers in het zuiden des lands. We kijken met veel plezier uit naar volgende mijlpalen en zijn ervan overtuigd dat dit het begin is van een langdurige regionale aanwezigheid."

Groeiambities

Bart Theunissen, Directeur Hoogspanning & Energietechniek Imtech Infra Nederland: "In de afgelopen jaren hebben we met veel succes gewerkt aan projecten in het zuiden van het land en de Euregio. Voor de komende jaren zijn we van plan om die lijn door te zetten. Om hier onze tevreden klanten nog beter te kunnen bedienen is een eigen vestiging van grote toegevoegde waarde. Zo kunnen we sneller reageren op tal van regionale ontwikkelingen en creëren we de ruimte voor verdere groei. De toekomst voor Imtech in Limburg ziet er veelbelovend uit."

Tal van projecten

Op dit moment werkt Imtech Infra in de provincie Limburg op verschillende projecten op het gebied van openbare verlichting, verkeerstechnologie, distributienetten, midden- en hoogspanning en in en rond tunnels, bruggen en sluizen. Voorbeelden hiervan zijn het onderhoud aan de openbare verlichting in Maastricht, het uitbreiden van diverse TenneT stations, het onderhoud aan hightech verkeersoplossingen in Heerlen, en het onderhoud aan drukriolering in Roerdalen. Tevens is de organisatie actief aan het werk met duurzame ‘groene’ verlichting en met verbetering van gas-, water- en elektranetwerken in meerdere gemeenten.

Imtech Infra heeft gekozen voor het pand aan de Milieuparkweg vanwege de centrale ligging, de bereikbaarheid via autosnelwegen en de toekomstige expansiemogelijkheden. De organisatie is doorlopend op zoek naar gespecialiseerd personeel om de diverse teams uit te breiden en te voldoen aan de groeiende vraag.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Royal Imtech N.V.