Industrial Maintenance vernieuwd en verbreed

Industrial Maintenance 5 – 7 juni 2007 in Ahoy Rotterdam

Rotterdam – De toonaangevende technologiebeurs voor onderhoud Industrial Maintenance staat komende editie volop in het teken van vernieuwingen. De beurs die van
5 – 7 juni 2007 plaatsvindt in Ahoy, zal een internationalere uitstraling hebben door een Belgisch en Duits paviljoen. Ook worden technologische innovaties benadrukt in het Innovatiepaviljoen en tijdens de uitreiking van de Industrial Maintenance Innovation Award. Nieuw is verder de ‘Skills Zone’: een aparte zone waar de bezoeker zelf kennis kan maken met vakwerk binnen de onderhoudsindustrie.

Industrial Maintenance heeft een vernieuwde filosofie: beleving staat centraal.
Met oog voor detail zullen diverse activiteiten en nieuwe initiatieven de beurs extra cachet geven. Inhoudelijk wordt de beurs sterk gericht op de innovatieve technologische ontwikkelingen. Speciaal hiervoor wordt een Innovatiepaviljoen ingericht en wordt wederom de Industrial Maintenance Innovation Award uitgereikt. Qua marktsectoren is het aanbod verbreed met de segmenten metaal, facility management en de voedingsmiddelenindustrie. Bovendien kunnen de Duitse en Belgische markt zich presenteren in twee landenpaviljoens.

Veel marktpartijen hebben inmiddels positief gereageerd op de nieuwe koers. Maar liefst 65% van de beschikbare ruimte is inmiddels gevuld. Partijen zoals Croon, Datastream, Doornbos Equipment BV, EagleBurgmann Netherlands BV, Eaton Electric, Imtech, Kleiss & Co, Profiltra, Qurius, SAG Controlec Industry BV, Van Meeuwen, Verebus Engineering BV. geven acte de présence. Heeft u ook interesse in deelname? Check dan de plattegrond voor de standlocatie van uw keuze.

Professioneel programma
Industrial Maintenance heeft een opvallend vernieuwd programma. Naast de Duitse en Belgische landenpaviljoens wordt innovatie zichtbaar gemaakt op het Innovatiepaviljoen. In navolging op het succes tijdens de vakbeurs PetroTech in 2004 vindt bovendien het eerste Industrial Maintenance EPC Matchmaking plaats in Ahoy’. In samenwerking met FME-CWM worden vele (inter)nationale EPC-contractors gepresenteerd tijdens de beurs.

De komende editie wordt op creatieve wijze ruimschoots aandacht besteedt aan opleidingen. In de nieuwe ‘Skills Zone’ kunnen bezoekers zelf kennismaken met vakwerk binnen de onderhoudsindustrie.

Meer informatie: www.industrialmaintenance.nl

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Ahoy Rotterdam nv