Vakbeurs Industrial Maintenance 5-7 juni 2007

Nieuwe datum vakbeurs voor onderhoud, renovatie en vernieuwing

Rotterdam – De vakbeurs Industrial Maintenance zal in 2007 voor het eerst in juni plaatsvinden. Het initiatief dat het afgelopen jaar in drie dagen tijd bijna 12.000 vakbezoekers trok, zal van 5 tot en met 7 juni 2007 worden georganiseerd in Ahoy’ Rotterdam. Initieel stond de vakbeurs in april gepland. In nauw overleg met het adviescomité, diverse brancheorganisaties, marktpartijen en bezoekersdoelgroepen werd besloten de beurs naar juni te verschuiven. Industrial Maintenance is de tweejaarlijkse vakbeurs voor onderhoud, renovatie en vernieuwing.

Editie 2005 zeer succesvol
"Perfecte keuze" "boven verwachting" "kwaliteitsbeurs", het is een greep uit de vele positieve reacties die de organisatie van Industrial Maintenance mocht ontvangen van exposanten. De vakbeurs voor industrieel onderhoud, renovatie en vernieuwing, die van 26 t/m 28 april 2005 in Ahoy’ Rotterdam plaatsvond, is als zeer succesvol de boeken in gegaan. Met 11.483 bezoekers, van hoog kwalitatief gehalte, heeft de beurs na enkele jaren van daling de stijgende lijn weer opgepakt. Redenen hiervan zijn onder meer de nieuwe aanpak in bezoekersmarketing en de toevoeging van diverse kenniscomponenten waaronder het Industrial Maintenance Congres.

In 2007 zullen diverse nieuwe elementen worden geïntroduceerd. De opzet van drie beursdagen gekoppeld aan diverse innovatie- en kennis gerelateerde initiatieven blijft gehandhaafd. Meer informatie hierover is vanaf eind maart 2006 beschikbaar op www.industrialmaintenance.nl

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Ahoy Rotterdam nv