HTM verlengt proefritten RandstadRail 3

RandstadRail 3 nog niet van start, omleidingen tram 2 en 6 uitgesteld

Den Haag – Op zaterdagmiddag 27 januari 2007 heeft HTM besloten om de proefritten met RandstadRail 3 op het traject Loosduinen – Station Den Haag Centraal met een week te verlengen. Nadat gisteravond aan het eindpunt Arnold Spoelplein in Loosduinen voor de tweede keer een voertuig ontspoorde, is besloten meer tijd te nemen voor het proefrijden.

Veiligheid staat voorop
HTM wil te allen tijde voorkomen dat reizigers het gevoel krijgen dat het reizen met RandstadRail niet veilig is. Daarom is in overleg met het Stadsgewest Haaglanden besloten het proefbedrijf één week te verlengen. Reizigers kunnen op maandag 29 januari 2007 dus nog niet in RandstadRail instappen.

Door verlengen proefritten, uitstel werkzaamheden Ternoot
Doordat RandstadRail 3 nog niet gaat rijden, worden de werkzaamheden aan Ternoot en de daarmee samenhangende omleidingen van tram 2 en 6 ook uitgesteld. Voor reizigers van tram 2, 3 en 6 betekent dit dat de situatie blijft zoals die was. Tram 2 en 6 blijven komende week hun volledige route rijden. Tram 3 rijdt tussen station Den Haag Centraal en het De Savornin Lohmanplein en pendelbus 3 rijdt tussen het De Savornin Lohmanplein en het eindpunt in Loosduinen (Arnold Spoelplein).

De informatie op www.htm.net wordt aangepast. De dienstregeling wordt op maandag 29 januari veranderd. U kunt dan in de loop van de dag de weer de Routes en Tijden van tram 2, 3/3P en 6 opvragen

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: HTM