DE NOOD Group distributeur van HESS in Nederland

DE NOOD Group B.V. uit Middelburg wordt in Nederland de nieuwe distributeur van de Duitse firma Hess. Hiermee bestaat het productportfolio van DE NOOD Group niet langer alleen uit klassieke straat- en buitenverlichting, maar bieden zijn ook moderne straatverlichting en superieure LED-licht oplossingen aan.

Vergaande samenwerking

Hess AG is een vooraanstaande, gerenommeerde producent van moderne straatverlichting, architectonische verlichting en straatmeubilair. DE NOOD Group is sinds 1924 gericht op het realiseren van vooral klassieke verlichtingsprojecten in de openbare ruimte. Beide ondernemingen staan bekend om hun zeer exclusieve, kwalitatief hoogwaardige producten en de ambitie om internationaal verder uit te breiden.

Recent zijn DE NOOD Group en Hess daarom een vergaande samenwerking aangegaan waarbij Hess door DE NOOD Group op de Nederlandse markt zal worden vertegenwoordigd. Tegelijkertijd zal Hess de internationale markt voor DE NOOD Group gaan verzorgen. Het thema ‘Klassiek ontmoet Modern’ sinds jaar en dag krijgt hiermee een letterlijke betekenis.

Schwarzwald meets Zeeland

Tijdens de Dag van de Openbare Ruimte op 10 en 11 oktober a.s. in Houten treden DE NOOD Group en Hess voor het eerst publiekelijk als partners naar buiten. Zij vertellen u graag wat deze nieuwe samenwerking voor u kan betekenen. Op 10 oktober om 16.00uur zal in stand 2.118 de samenwerking op de beurs officieel beklonken worden tijdens de ‘Schwarzwald meets Zeeland borrel’. Iedereen is van harte uitgenodigd voor deze feestelijke gebeurtenis met regionale hapjes en drankjes.

DE NOOD Group en Hess | Dag van de Openbare Ruimte, stand nummer 2.118 | www.denoodgroup.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: DE NOOD Group