CycloMedia groeit verder in Duitsland

Het Nederlandse bedrijf CycloMedia groeit verder in Europa en is vanaf heden ook vertegenwoordigd op de Duitse markt. TopScan, Gesellschaft zur Erfassung topographischer Information mbH heeft zich afgelopen maand aangesloten bij het internationale franchise netwerk van CycloMedia. Hiermee heeft TopScan de exclusieve rechten verkregen op de productie en verkoop van CycloMedia’s producten in de Duitse deelstaten: Baden–Württemberg, Niedersachsen en Nordrhein–Westfalen.

CycloMedia Duitsland zal o.a. gaan inspelen op de Duitse ‘Doppik’-wetgeving, welke lokale overheden verplicht stelt de waarde van alle buitenobjecten te rapporteren. De inventarisatie van deze objecten is met behulp van Cyclorama’s kostenefficiënt en nauwkeurig uit te voeren.

Over CycloMedia Technology B.V.

CycloMedia Technology is marktleider in het grootschalig en systematisch in beeld brengen van omgevingen. CycloMedia ontwikkelt zelf (in-huis) gepatenteerde opname- en verwerkingstechnieken en is op dit moment actief in 11 landen.

Over TopScan GmbH

TopScan GmbH is een interdisciplinair dienstverlenend bedrijf gespecialiseerd in landmeten, fotogrammetrie en geografie. De focus van TopScan ligt al bijna 20 jaar op de planning, realisatie en evaluatie van laser scanning projecten: Airborne Laser Scanning (ALS) en Mobile Laser Scanning (MLS). Deze opname technieken maken het mogelijk om op kostenefficiënte wijze en met hoge nauwkeurigheid meetgegevens te verzamelen die nodig zijn voor digitaal modelleren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: CycloMedia Technology B.V.