Stephanie Hottenhuis wordt directeur Europa voor ARCADIS

ARCADIS (NYSE EURONEXT: ARCAD), de onderneming die internationaal adviezen, ontwerpen, ingenieurs- en managementdiensten levert, heeft vandaag bekend gemaakt dat Stephanie Hottenhuis per 1 september 2011 is benoemd tot Directeur Europa van ARCADIS. In deze nieuwe rol wordt zij verantwoordelijk voor de activiteiten van ARCADIS in continentaal Europa, met uitzondering van Nederland.

Mw. Hottenhuis (1965) werkt sinds 1995 voor ARCADIS in verschillende functies in marktontwikkeling, project management en algemeen management, waarbij zij ruime internationale ervaring heeft opgedaan. Vanaf 2001 was zij verantwoordelijk voor het ARCADIS Multinational Clients Programma, gericht op het wereldwijd aanbieden van diensten aan grote multinationale klanten. Onder haar leiding nam de omzet bij de 50 grootste internationale klanten van ARCADIS sterk toe, mede door betere integratie van het dienstenaanbod. Sinds 2008 is zij Directeur van ARCADIS Duitsland, waar ze door een sterk klantgerichte benadering in drie jaar tijd een gezonde groei van omzet en winst wist te bewerkstelligen.

“We zijn blij dat Stephanie Hottenhuis deze nieuwe uitdagende rol gaat vervullen”, aldus Harrie Noy, voorzitter van de Raad van Bestuur van ARCADIS. “Met deze benoeming creëren we meer ruimte om onze ambitieuze groeistrategie te realiseren, terwijl we tegelijkertijd door meer focus op klanten, interne synergie en verdere efficiencyverbetering, onze positie in de Europese markt kunnen versterken.”

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: ARCADIS Nederland BV