Twynstra Gudde benoemt vijf nieuwe partners

Per 1 juni 2016 zijn door de aandeelhouders van organisatieadviesbureau Twynstra Gudde vijf nieuwe partners benoemd: Björn Prevaas, Rutger Visser, Jeroen Moonen, Fianne Lindenaar en Frank van Es.

Björn Prevaas begeleidt opdrachtgevers bij het professionaliseren van project- en programmamanagement en bij vraagstukken op het gebied van organisatieontwikkeling.

Rutger Visser is specialist op het gebied van projectmanagement in de wereld van Mobiliteit en Infrastructuur. Hij zorgt voor grip op het project én aandacht voor de menselijke kant.

Jeroen Moonen is gespecialiseerd in contracteren en aanbesteden. Zijn aandacht gaat uit naar het creëren van effectieve en succesvolle samenwerkingsrelaties tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers, voor betere projectresultaten en meer werkplezier.

Fianne Lindenaar helpt opdrachtgevers met het werkend krijgen van risicomanagement. Zij heeft jarenlange ervaring met het vak risicomanagement en in de bouw- en infrastructuurmarkt.

Frank van Es werkt met een team van adviseurs aan veiligheidsvraagstukken binnen de Infrastructuurmarkt. Hij maakt het complexe onderwerp veiligheid uitlegbaar van hoog tot laag in de organisatie en tussen organisaties.

Twynstra Gudde is een onafhankelijk en toonaangevend Nederlands adviesbureau dat al sinds 1964 resultaatgericht adviseert en managementfuncties vervult.
In 2015 is Twynstra Gudde door opdrachtgevers verkozen tot beste adviesbureau van Nederland (Incompany).

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Twynstra Gudde