ProRail ontvangt certificaat voor goed aanbesteden

Foto: Ivo Ketelaar

ProRail ontving op 15 juni 2017 het Good Procurement Practice certificaat. Dit is een driejarig keurmerk, dat bedrijven krijgen als ze zo zijn ingericht dat er rechtmatig wordt aanbesteed en dat het Nederlandse aanbestedingsbeleid wordt nageleefd. Dit certificaat betekent dat de aanbestedingspraktijk van ProRail voldoet aan de norm van het Nederlands Normalisatie Instituut.

ProRail kreeg ook een bijzondere vermelding voor Maatschappelijk Verantwoord Aanbesteden voor de mate van veiligheid en duurzaamheid. En voor de mate waarin wij in ons aanbestedingsproces werkgelegenheid creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Solide basis

ProRail is erg blij met dit certificaat. Veel van onze prestaties komen tot stand in samenwerking met partners en leveranciers. Hen willen wij dan ook danken. We willen graag een betrouwbare, aanspreekbare en inspirerende opdrachtgever zijn. Het Good Procurement Practice certificaat geeft aan dat er een solide basis is om deze ambitie te realiseren. Samen met onze partners blijven we werken aan een vitale en duurzame sector.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: ProRail