Sweco benoemt Femke Haest tot afdelingshoofd Bodem

Ingenieursadviesbureau Sweco heeft drs. ing. Femke Haest (39) per 22 augustus 2016 benoemd tot afdelingshoofd Bodem. Femke is een zeer ervaren bodemexpert met een brede achtergrond in de ingenieursbranche. Tot voor kort was zij teammanager bij ingenieursbureau Tauw.

Femke Haest heeft haar ervaring in het vak opgebouwd zowel aan de overheids- als aan de bureauzijde. Na afronding van haar studie Aardwetenschappen aan de Universiteit van Utrecht werkte zij onder andere als projectleider Bodem bij Royal HaskoningDHV en als projectleider Bodemsanering bij Provincie Gelderland. De afgelopen jaren vervulde zij diverse leidinggevende functies bij Tauw.

Paul ten Kroode, divisiedirecteur Stad en Milieu bij Sweco: “Ik heet Femke van harte welkom bij Sweco. Met haar uitgebreide kennis en ervaring op gebied van bodem zal zij samen met haar team onze klanten helpen bij het ontwerpen en ontwikkelen van de samenlevingen en steden van de toekomst.”

Femke Haest is enthousiast over haar komst naar Sweco: “Ik ken het bedrijf natuurlijk al lang als toonaangevend ingenieursadviesbureau met een rijke traditie in Nederland. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn team en onze partners succesvolle projecten op het gebied van bodem, archeologie, cultuurtechniek en advisering omtrent de ondergrond te realiseren voor onze klanten in binnen- en buitenland.”

Femke Haest volgt Petra Reijntjes op die de functie van afdelingshoofd Bodem interim invulde.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Sweco Nederland