BAM benoemt Director Strategy

De raad van bestuur van Koninklijke BAM Groep nv heeft mr. M.G.T. van Kruijsbergen per 1 augustus 2016 benoemd tot Director Strategy. Mark van Kruijsbergen (1968) is thans market directeur van Solar Nederland.

Bij BAM zal Mark van Kruijsbergen onder meer verantwoordelijk zijn voor de continuïteit van de uitvoering van de strategie van BAM voor de periode 2016-2020 (‘Building the present, creating the future’). Daarnaast zal hij een belangrijke rol spelen bij het verder inhoud geven van de toekomstige portfolio van de Groep. BAM heeft de intentie voorop te lopen bij digitalisering door toepassing van de modernste ontwerp- en visualiseringsinstrumenten en op de zich wijzigende klantwensen in te spelen. BAM faciliteert deze overgang door te investeren in innovatie om een aantrekkelijke omgeving te scheppen voor innovatieve partnerschappen en anticipeert daarmee op een nieuwe manier van werken in de bouwindustrie.

Mark van Kruijsbergen is afkomstig van Solar Nederland, een Noord-Europese sourcing en services onderneming in elektrotechniek, sanitair, verwarming en ventilatietechniek. Eerder werkte hij drie jaar voor Hagemeyer in Duitsland. Daarvoor heeft hij ruim vijftien jaar diverse managementposities bekleed bij de Rexel Group, een wereldwijd opererende distributeur van elektrotechnische materialen, die is genoteerd aan Euronext in Parijs.

Mark van Kruijsbergen is afgestudeerd in fiscaal recht aan Tilburg University.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: BAM - Koninklijke BAM Groep nv