Nedap wint met MOOV de Detektor International Award

Nedaps MOOV wint de Detektor International Award in de categorie Toegangscontrole. Tijdens de officiële ceremonie van de Sectech beurs ontving MOOV de award voor het Meest Innovatieve Product. MOOV is ’s werelds eerste toegangscontrole systeem dat speciaal is ontwikkeld voor voertuigingangen in steden, bedrijventerreinen en andere parkeerfaciliteiten. De prestigieuze award is een erkenning voor innovatieve producten die bijdragen aan de toekomst van de beveiligingsindustrie.

Zeer intelligent ontworpen
“Speciaal ontworpen om verkeersstromen te optimaliseren met een hoge mate van flexibiliteit en ongehinderde toegang voor hulpdiensten – Nedap heeft ‘s werelds eerste toegewijde voertuigtoegangscontrole platform zeer intelligent ontworpen,” aldus de jury.

Mobiliteit in smart cities
Eerder dit jaar werd MOOV geïntroduceerd door Nedap. Het is ’s werelds eerste toegangscontrole systeem dat specifiek is ontwikkeld om de mobiliteit te optimaliseren in smart cities en zakelijke parkeerfaciliteiten. Met deze nieuwe oplossing reageert Nedap op de wereldwijde trend van slimmere steden en de toenemende aandacht voor de uitdagingen op het gebied van mobiliteit in die steden. MOOV biedt speciale modules voor toegangscontrole tot steden, bedrijventerreinen met meerdere huurders en vooraf geboekte parkeerplaatsen.

“Nedap is erg blij met de erkenning en het vertrouwen in het eerste toegewijde voertuigtoegangscontrolesysteem ter wereld: MOOV,” zegt Michiel Rijssemus, Business Development Manager bij Nedap Mobility Solutions. “De prijs is een erkenning van onze inzet om innovatieve oplossingen te bieden voor de mobiliteitsuitdagingen waarmee steden en zakelijke parkeerfaciliteiten op dit moment worden geconfronteerd.”

Opmerkelijke innovaties en bijdragen
De Detektor International Award beloont en stimuleert onderzoek en ontwikkeling van technologie in de beveiligingsindustrie. Deze prijs is een bevestiging en een erkenning van producten die een opmerkelijke innovatie of bijdrage aan de toekomst van deze industrie. De jury, bestaande uit leden van de redactie van Detektor, gaven hun stem na de nominatieceremonie.

Nedap is een fabrikant van intelligente technologische oplossingen voor relevante thema’s. Voldoende voedsel voor een groeiende bevolking, schoon drinkwater over de hele wereld, slimme netwerken voor duurzame energie zijn slechts een paar voorbeelden van onderwerpen waar Nedap zich mee bezighoudt. Altijd gericht op technologie die er toe doet. De N.V. Nederlandsche Apparaten Fabriek “Nedap” is opgericht in 1929, genoteerd aan de beurs sinds 1947 en is met ruim 720 medewerkers wereldwijd actief.

Nedap Identification Systems is de toonaangevende expert op het gebied van lange-afstandsidentificatie, voertuigdetectie en stadstoegang. Onze lezers, sensoren en controllers optimaliseren, monitoren en beheersen de doorstroom van voertuigen en personen. Accuraat, veilig en comfortabel.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Nedap Identification Systems