Vexpan in 2017 gastheer van het EPA Congres

Tijdens het afgelopen EPA Congres in Berlijn is bekend gemaakt dat Vexpan in 2017 gastheer is van dit tweejaarlijkse evenement. Van 20 tot 22 september 2017 zal 18th EPA Congress and Exhibition plaatsvinden in Rotterdam. Het EPA Congres is hét internationale evenement voor de Europese parkeerindustrie.

In Rotterdam zal een nieuw concept worden neergezet door een combinatie van congres en vakbeurs. Deze combinatie wordt daarmee het internationale trefpunt voor de Europese parkeerindustrie en wordt door zowel het EPA-bestuur als door de internationale parkeerindustriepositief ondersteund. De combinatie van congres en vakbeurs zal in de toekomst worden doorgezet en wordt ook in de officiële naamgeving weergegeven.

Het Congress & Exhibition wordt gehouden in de Doelen in het centrum van Rotterdam. Het Dinner Event wordt gehouden in de Laurenskerk. Met voldoende hotels, restaurants en ontspanning in de buurt, wordt het thema “Parking in the City Lounge” daadwerkelijk ingevuld.

Over Vexpan
Vexpan is dé autoriteit op het gebied van parkeren binnen de sector mobiliteit en stedelijke ontwikkeling. Vexpan streeft ernaar de verschillende belanghebbenden met elkaar te verbinden door informatie-uitwisseling in het kennisnetwerk, om zo integraal de kwaliteit van het vakgebied parkeren continu te verbeteren.

Onderwerpen:

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Vexpan