Vexpan lunchbijeenkomst: ‘parkeerinformatie voor consumenten’

Vexpan, het platform voor parkeren in Nederland, organiseert op 25 september 2014 in Nieuwegein een lunchbijeenkomst over parkeerinformatie voor consumenten.

Steeds meer en steeds betere parkeerinformatie komt voor automobilisten beschikbaar. Parkeerexploitanten geven naast zaken als plaats, tarief en openingstijden inmiddels ook het actuele aantal vrije plaatsen aan in app’s en via sites. De routeplanner en app’s van de ANWB geven gedetailleerde parkeerinformatie van heel Nederland. En ook de nieuwe TomTom zoekt feilloos naar parkeerplaatsen. Toch is dit pas het begin. Steeds meer en steeds betere informatie zal consumenten de weg wijzen en zorgen voor minder zoekverkeer.

Wat is de toekomst en hoe is de weg daar naar toe? Kim Goosen van ANWB Verkeersinformatie en Ernst Bos van Spark laten op donderdag 25 september 2014 zien wat er nu al is en wat ons de komende tijd te wachten staat. Daarnaast wordt uitgebreid ingegaan op wat we moeten organiseren om adequate informatie goed bij de automobilist te brengen.

De lunchbijeenkomst wordt gehouden op 25 september 2014 van 12.00 tot 14.00 bij Green Village, Blokhoeve 7, te Nieuwegein. De lunchbijeenkomst is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in – of betrokken bij – parkeerinformatie voor consumenten.

Aanmelden is mogelijk via de website van Vexpan: http://www.vexpan.nl/events/lunchbijeenkomst-kentekenherkenning-2/

Over Vexpan

Vexpan is dé autoriteit op het gebied van parkeren binnen de sector mobiliteit en stedelijke ontwikkeling. Vexpan streeft ernaar de verschillende belanghebbenden met elkaar te verbinden door informatie-uitwisseling in het kennisnetwerk, om zo integraal de kwaliteit van het vakgebied parkeren continu te verbeteren.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Vexpan