Beursvloer Verkeer & Mobiliteit 2011 uitverkocht

Met nog een kleine week te gaan is ook de laatst beschikbare stand door een enthousiaste leverancier gereserveerd. U loopt volgende week op een bomvolle beursvloer met een breed scala aan verkeersproducten en diensten als u op 8 december Expo Houten bezoekt. Neem nu alvast een kijkje op de website om straks uw bezoek goed te plannen! Klik hier voor de beursplattegrond met alle ruim 150 exposanten.

Registreren voor gratis toegang

U kunt de vakbeurs en de lezingen gratis bezoeken als u zich registreert via de website. En geen zorgen, we hoeven bijna niets van u te weten dus het invullen van uw gegevens kost maar weinig van uw tijd. Ons doel is dat u volgende week met plezier naar Expo Houten komt en dat u wijzer wordt van uw bezoek.

Lezingen

In drie zalen kunt u gedurende de hele dag interessante lezingen bijwonen met uiteenlopende onderwerpen. Op de website kunt het programma zien, grote kans dat er ook voor u interessante zaken worden besproken. Tijdens het registreren kunt u aangeven welke lezingen u wilt bijwonen. De lezingzalen bevinden zich op de eerste verdieping van Expo Houten.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Verkeer, Mobiliteit & Parkeren