WPS Parking Systems tegen Honger

Op zondag 6 november heeft een team van medewerkers van WPS Parking Systems deelgenomen aan de Run for The Hunger, een loopevenement wat georganiseerd is om geld in te zamelen om de honger te bestrijden in de hele wereld. Meer dan 100 teams van zes atleten moesten gezamenlijk een totaal van 40 kilometer hardlopen en daarmee zoveel mogelijk geld inzamelen. Het WPS-team eindigde als 56e, maar uiteindelijk was het niet het hardloop resultaat dat telde, maar het geld wat ermee opgehaald werd. Gezamenlijk is meer dan € 210.000 ingezameld voor het Hunger Project in Benin.

Het Hunger Project is een non-profit organisatie die zich inzet voor een duurzaam einde aan de honger in de wereld. In plaats van simpelweg voedsel of geld te doneren, probeert het Hunger Project honger en armoede te beëindigen door mensen in staat te stellen hun zelfredzaamheid te vergroten. Mensen kunnen zo beter in hun eigen basisbehoeften voldoen en hebben zo een betere kans een toekomst op te bouwen voor hun kinderen.

WPS probeert niet alleen bij te dragen aan een duurzamer milieu door de invoering van nieuwe en groene producten, zoals WPS Park & Recharge, maar levert ook een bijdrage aan verbetering van de samenleving door deel te nemen aan evenementen zoals de Run for the Hunger.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: WPS Parking Systems B.V.