Vexpan reikt vijf European Standard Parking Awards (ESPA) uit

Vexpan, Platform Parkeren Nederland, heeft op zes oktober tijdens het Nationaal Parkeercongres in Burgers Zoo te Arnhem vijf European Standard Parking Awards (ESPA) uit mogen reiken. De winnaars waren parkeergarages van Interparking (3x) en Q-Park (2x).

De ESPA is een onderscheiding voor parkeergarages die namens de European Parking Association (EPA) wordt verstrekt. De award is in het leven geroepen door de Europese parkeerbranche, omdat zij de kwaliteit en het imago van parkeervoorzieningen wil verhogen. Bij de toetsing wordt gebruik gemaakt van een uitvoerige checklist, waarbij onderdelen als verlichting, gebruiksgemak, veiligheid, comfort en betaalsystemen uitgebreid aan de orde komen. In Nederland wordt de ESPA uitgereikt door Vexpan.

De ESPA’s werden uitgereikt door Vexpan-voorzitter Hans Brugmans aan de heer Koedoot van Interparking en de heer Brouwer van Q-Park.

Interparking ontving drie awards voor de garages: “In de Hoven” in Delft en “Jorishof” en “Koningsplein” in Ridderkerk.

Q-Park ontving de twee awards voor de garages: “Hermitage” in Zaandam en “St. Antonius Ziekenhuis” in Nieuwegein.

De winnaars hebben ESPA plaquettes ontvangen om in de winnende garages op te hangen. Zo kunnen zij laten zien dat het een kwalitatief hoogwaardige garage betreft.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Vexpan