Samenwerking Twynstra Gudde en Spark

Amersfoort – Twynstra Gudde Adviseurs en Managers en parkeeradviesbureau Spark gaan intensief samenwerken. De kennis van Twynstra Gudde over gebied- en grondontwikkeling, vastgoed- en huisvestingsvraagstukken en facility management wordt gecombineerd met de specifieke kennis en ervaring van Spark met parkeervraagstukken.

Bijzonder is dat Twynstra Gudde adviseur Ed van Savooyen deze samenwerking tot stand heeft gebracht. Na zes jaar als parkeerdeskundige bij Twynstra Gudde, is hij per 1 september 2006 werkzaam bij Spark. Tegelijkertijd heeft hij ervoor gezorgd dat een samenwerkingsovereenkomst tussen beide bedrijven is bezegeld. De kennis over parkeervraagstukken blijft zo bij Twynstra Gudde geborgd en het in januari 2006 opgerichte Spark heeft toegang tot het brede (kennis)netwerk van Twynstra Gudde.

Ed van Savooyen: "Dit voelt geenszins als een vertrek bij Twynstra Gudde. Samen met mijn collega’s van Spark kunnen we onze opdrachtgevers en die van Twynstra Gudde blijven voorzien van onze deskundigheid over de integrale aanpak van parkeervraagstukken in de beleidsmatige context van economie, ruimtelijke ordening, verkeer en vervoer en milieu."

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Twynstra Gudde