Kuipers benoemd tot Managing Director Tyco Fire & Security

Benoeming benadrukt hechte samenwerking tussen zusterorganisaties ADT en Tyco Fire & Integrated Solutions

Jan Kuipers is per januari 2008 benoemd tot managing Director van Tyco Fire & Security Nederland bv, de organisatie waarbinnen beveiligingsspecialisten ADT en Tyco Fire & Integrated Solutions (TF&IS) vallen. De benoeming maakt deel uit van de geformaliseerde samenwerking tussen beide organisaties en versterkt de zichtbaarheid van Tyco in Nederland.

Tot zijn benoeming was Jan Kuipers actief als Managing Director van ADT Security Services Nederland. In totaal heeft hij ruim 25 jaar ervaring binnen de (brand)beveiligingsindustrie. Met zijn benoeming ziet Kuipers verregaande mogelijkheden in de samenwerking tussen beide organisaties: “ADT is ‘s werelds grootste aanbieder van elektronische beveiligingsoplossingen en TF&IS is een toonaangevende aanbieder van brandbeveiligingsoplossingen in EMEA. Samen zijn we nog beter in staat aan te sluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten.”

ADT en TF&IS zijn begonnen met het intensiveren en formaliseren van de samenwerking. Beide organisaties maken meer dan 10 jaar deel uit van Tyco International Ltd. En aangezien ze qua werkzaamheden gelijkenissen vertonen, was er reeds een hechte band ontstaan. “TF&IS en ADT bewegen zich in vergelijkbare markten met vergelijkbare diensten en producten. Aangezien 90% van onze producten en diensten elkaar aanvullen zijn we ideale kandidaten voor samenwerking” aldus Jan Kuipers. “Uiteindelijk kunnen we onze klanten zo nog meer veiligheid en zekerheid bieden.”

Over ADT

ADT, onderdeel van Tyco International, ontwerpt, installeert en onderhoudt elektronische brandpreventie- en beveiligingssystemen voor de particuliere, zakelijke en overheidsmarkt. In Europa, het Midden-Oosten en Afrika levert ADT onder meer producten voor inbraakalarm, camerasystemen, toegangscontrole, elektronische bewaking van goederen, radiografische identificatie, brandmelding, geïntegreerde systemen en monitoring. Zij worden ingezet om dieven af te schrikken en mensen, goederen en gebouwen te beschermen.

Over Tyco Fire & Integrated Solutions

Tyco Fire & Integrated Solutions onderdeel van Tyco International, ontwerpt, installeert en onderhoudt brandmeldings-, brandbeveiligings- en brandbestrijdingsoplossingen, toegangscontrole, camerasystemen en andere geïntegreerde oplossingen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Met meer dan 6000 werknemers, waaronder ontwerpers en onderhoudsexperts, bedient Tyco Fire & Integrated Solutions ondermeer de petroleumindustrie, maritieme sector, logistiek & transport, handel, onderwijs en gezondheidszorg.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Tyco Fire & Integrated Solutions