HTM helpt klanten bij gebruik OV-chipkaart

voorlichtingsbijeenkomsten in wijkcentra, verzorgingstehuizen en woongroepen

Sinds enkele maanden helpt HTM gebruikers van het Openbaar Vervoer in de regio Haaglanden persoonlijk bij de overstap van strippenkaart naar OV-chipkaart. Door middel van voorlichtingsbijeenkomsten in wijkcentra, verzorgingstehuizen en woongroepen wordt uitleg gegeven over dit nieuwe landelijk vervoerbewijs.

Veel klanten hebben inmiddels kennisgemaakt met de OV-chipkaart. Toch blijkt er bij velen nog enige onbekendheid te heersen. Vandaar dat een voorlichtingsbijeenkomst een zeer effectieve wijze van informeren is. Onderwerpen die besproken worden, zijn: kaart en systeem, in- en uitchecken, prijzen en tarieven. Er wordt informatie gegeven over de aanschaf, het opwaarderen en het gebruik van de OV-chipkaart. Daarnaast is er ruim gelegenheid voor het stellen van vragen. En dat maakt de bijeenkomsten zo populair. Reizigers willen graag weten wat de invoering van de OV-chipkaart voor hen persoonlijke betekent.

Bent u geïnteresseerd in een presentatie bij uw vereniging of centrum? Via het reactieformulier op de website www.htm.net (contact/reactieformulier) kunt u informatie krijgen en een afspraak maken. Of bezoek de HTM stand tijdens de Haagse 55+ Dag op zaterdag 5 juni (tussen 11.00 uur-17.00 uur) in het Haagse stadhuis aan het Spui.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: HTM