Reizigers tekenen voor tevredenheid over OV Utrecht

Bussen met handtekeningen tonen goedkeuring reizigers

Utrecht – Dinsdag 1 augustus 2006 hebben tevreden reizigers van de OV-bedrijven GVU en Connexxion op speciaal daarvoor bestickerde bussen hun handtekening gezet. Hiermee uiten zij hun tevredenheid over de diensten van de bedrijven. Reizigers in de ochtendspits mochten met stift hun handtekening zetten op twee bussen die voor die gelegenheid geparkeerd stonden op het Centraal Station in Utrecht. Op de bussen staat de tekst ‘De bus voor u – goedgekeurd door u’, gevolgd door vele handtekeningen. De bussen rijden de komende vier weken door de regio Utrecht.

GVU en Connexxion willen hiermee op een sympathieke manier de aandacht vestigen op reizen met het openbaar vervoer in de regio Utrecht. De actie is onderdeel van de meest recente gezamenlijke campagne van de OV-bedrijven GVU en Connexxion.

GVU en Connexxion belonen klanten in vakantieperiode

Naast de handtekeningenactie delen de vervoerders ook zomerse tasjes uit aan hun klanten. In de regio Utrecht reizen op verschillende buslijnen en sneltramtrajecten promotiemedewerkers mee die de tasjes uitdelen. Naast enkele zomerse cadeautjes zit er in de tasjes ook informatie over reizen met het OV. Deze actie is vorige week gestart en loopt t/m 9 augustus. GVU en Connexxion willen met dit leuke gebaar hun klanten belonen omdat ze kiezen voor de bus of sneltram als vervoermiddel en tevens informeren over de actuele zomerdienstregeling.

Voor U

Voor U is het kwaliteitsstempel dat wordt gedragen door GVU, Connexxion en Regiotaxi Utrecht in de regio Utrecht. Het staat voor service en gemak in het OV: goede verbindingen waardoor reizigers zich snel in de regio kunnen verplaatsen en heldere communicatie over dienstregelingen, werkzaamheden etc. Kijk voor meer informatie op www.vooru.nl.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: GVU