Bord werk in uitvoering

Vandaag gratis webinar over vinden en behouden infra-vakmensen

Foto: Vincent Krabbendam / ProMedia

Vier deskundigen die vanuit verschillende invalshoeken oplossingen aandragen voor het gebrek aan vakmensen in de infrasector. Dat is de inhoud van een gratis webinar dat Infrasite dinsdag 9 november van 14.00 tot 15.00 uur verzorgt.

De juiste medewerkers op de juiste plek in een infrabedrijf krijgen is een steeds grotere uitdaging. In dit webinar gaan we het niet hebben over de oorzaken van dat probleem, maar worden er concrete handvatten en oplossingen aangedragen. Hoe werf je op talent in plaats van op diploma’s en werkervaring? Op welke manieren kun je een team beter laten draaien? Welke goede voorbeelden uit de praktijk zijn er? En welke tips en adviezen hebben HR- en recruitment-professionals voor infrabedrijven? Deze en andere vragen worden vandaag beantwoord.

Deelname is gratis

In het live webinar vanuit de ProMedia Studio’s in Rotterdam gaan we in gesprek met Miranda Nouwen (The PowerUp Company), Marieke van der Post (Bouwend Nederland), Leonie van Ommeren (Van Oord) en Michiel Martens (De Selectie). Deelname is gratis en ook als je vandaag van 14.00 tot 15.00 uur niet kunt, is inschrijven de moeite waard omdat iedereen na afloop een terugkijklink ontvangt. Schrijf je daarom snel in voor deelname.

Onderwerpen: ,

Auteur: Vincent Krabbendam

Vandaag gratis webinar over vinden en behouden infra-vakmensen | Infrasite
Bord werk in uitvoering

Vandaag gratis webinar over vinden en behouden infra-vakmensen

Foto: Vincent Krabbendam / ProMedia

Vier deskundigen die vanuit verschillende invalshoeken oplossingen aandragen voor het gebrek aan vakmensen in de infrasector. Dat is de inhoud van een gratis webinar dat Infrasite dinsdag 9 november van 14.00 tot 15.00 uur verzorgt.

De juiste medewerkers op de juiste plek in een infrabedrijf krijgen is een steeds grotere uitdaging. In dit webinar gaan we het niet hebben over de oorzaken van dat probleem, maar worden er concrete handvatten en oplossingen aangedragen. Hoe werf je op talent in plaats van op diploma’s en werkervaring? Op welke manieren kun je een team beter laten draaien? Welke goede voorbeelden uit de praktijk zijn er? En welke tips en adviezen hebben HR- en recruitment-professionals voor infrabedrijven? Deze en andere vragen worden vandaag beantwoord.

Deelname is gratis

In het live webinar vanuit de ProMedia Studio’s in Rotterdam gaan we in gesprek met Miranda Nouwen (The PowerUp Company), Marieke van der Post (Bouwend Nederland), Leonie van Ommeren (Van Oord) en Michiel Martens (De Selectie). Deelname is gratis en ook als je vandaag van 14.00 tot 15.00 uur niet kunt, is inschrijven de moeite waard omdat iedereen na afloop een terugkijklink ontvangt. Schrijf je daarom snel in voor deelname.

Onderwerpen: ,

Auteur: Vincent Krabbendam