Drinkwater

Aqua Nederland verzet naar maart 2022

Vakbeurs en netwerkevenement Aqua Nederland gaat dit najaar niet door en wordt verplaatst naar maart 2022. De huidige omstandigheden inzake corona zorgen voor teveel onzekerheid, die hopelijk over ruim een jaar is verdwenen. Het evenement draait om onder meer rioolbeheer, stedelijk water en drinkwater.

Organisator Easyfairs nam het besluit na overleg met exposanten, partners en branhceorganisaties. Die zijn het er vrijwel unaniem over eens dat het doorgaan van evenementen op de korte en middellange termijn erg onzeker is. Bovendien is de verwachting dat komend najaar veel beurzen die eerder zijn uitgesteld alsnog doorgaan, en dan nog is het de vraag of er al genoeg kwalitatieve bezoekers op komen dagen om een evenement tot een succes te maken. Daarom zetten de betrokkenen liever in op een volwaardige vakbeurs voor waterprofessionals op 15, 16 en 17 maart 2022.

Geen goed moment

Eventmanager Esther Rodenburg over het besluit: “De vitale infrastructuur die waterschappen en drinkwaterbedrijven beheren, hebben logischerwijs te maken met protocollen die het bezoeken van evenementen afraden of zelfs verbieden. We zien die richtlijnen ook bij de meeste industrieën.” Deze en de al genoemde redenen maken dat het nu geen goed moment is om de Nederlandse watersector bij elkaar te brengen voor hun jaarlijkse netwerkmoment. De volgende editie van Aqua Nederland is na aanmelding vooraf gratis te bezoeken in de Evenementenhal Gorinchem.

Onderwerpen:

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is de vaste redacteur van Infrasite. Daarnaast is hij hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij online vakbladuitgeverij ProMedia.

Aqua Nederland verzet naar maart 2022 | Infrasite
Drinkwater

Aqua Nederland verzet naar maart 2022

Vakbeurs en netwerkevenement Aqua Nederland gaat dit najaar niet door en wordt verplaatst naar maart 2022. De huidige omstandigheden inzake corona zorgen voor teveel onzekerheid, die hopelijk over ruim een jaar is verdwenen. Het evenement draait om onder meer rioolbeheer, stedelijk water en drinkwater.

Organisator Easyfairs nam het besluit na overleg met exposanten, partners en branhceorganisaties. Die zijn het er vrijwel unaniem over eens dat het doorgaan van evenementen op de korte en middellange termijn erg onzeker is. Bovendien is de verwachting dat komend najaar veel beurzen die eerder zijn uitgesteld alsnog doorgaan, en dan nog is het de vraag of er al genoeg kwalitatieve bezoekers op komen dagen om een evenement tot een succes te maken. Daarom zetten de betrokkenen liever in op een volwaardige vakbeurs voor waterprofessionals op 15, 16 en 17 maart 2022.

Geen goed moment

Eventmanager Esther Rodenburg over het besluit: “De vitale infrastructuur die waterschappen en drinkwaterbedrijven beheren, hebben logischerwijs te maken met protocollen die het bezoeken van evenementen afraden of zelfs verbieden. We zien die richtlijnen ook bij de meeste industrieën.” Deze en de al genoemde redenen maken dat het nu geen goed moment is om de Nederlandse watersector bij elkaar te brengen voor hun jaarlijkse netwerkmoment. De volgende editie van Aqua Nederland is na aanmelding vooraf gratis te bezoeken in de Evenementenhal Gorinchem.

Onderwerpen:

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is de vaste redacteur van Infrasite. Daarnaast is hij hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij online vakbladuitgeverij ProMedia.