CityTec opent vestiging in Roosendaal

Vanwege een groeiend aantal opdrachten in Noord-Brabant heeft CityTec, specialist op het gebied van beheer en onderhoud van de openbare verlichting en verkeersregelinstallaties, een regionale vestiging geopend in Roosendaal. “We willen de dienstverlening voor deze regio naar een hoger niveau tillen. We zetten daar nu een belangrijke stap in. “ zegt ir. Geert Meijer, directeur van CityTec.

CityTec, dat haar werk uitvoert in opdracht van wegbeheerders als gemeenten en provincies, verkrijgt het beheer- en onderhoudswerk via openbare aanbestedingen. Op dit moment werkt zij voor een zeventigtal gemeenten. Meijer: “Er speelt meer dan beheer en onderhoud. We hebben een storingswachtdienst in huis, we herstellen storingen en schades aan de verlichtingsinstallatie en we vervangen – indien nodig – masten en armaturen.” Daarnaast speelt advies op het gebied van energiebesparing een steeds grotere rol. “Openbare verlichting is vaak een van de grootste energieverbruikers voor de lokale overheid.”, aldus Meijer. “Terwijl er dankzij nieuwe techniek, denk aan ledlampen of dimbare straatverlichting, veel bespaard kan worden. Dankzij onze grote kennis en ervaring op dit terrein kunnen we onze opdrachtgevers ook op dat gebied ‘ontzorgen’. “

De hoogwerkers van CityTec zullen dus steeds vaker op pad zijn in Brabant. Daarnaast zal CityTec gebruik maken van de diensten van lokaal bekende onderaannemers.

Onderwerpen:

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Joulz BV