Attema wint Rexel Innovatieprijs 2014

De klanten van Rexel wijzen het Attema-concept ‘100% stekerbaar installeren voor de woningbouw’ aan als Innovatie van het jaar 2014. Deze verkiezing vond plaats in mei en juni tijdens de Rexel Aspergedagen, de huisbeurzen van Rexel.

Over 100% stekerbaar installeren van Attema

100% stekerbaar installeren voor de woningbouw is een eenvoudig installatieconcept dat direct zorgt voor meer rendement op het project (sneller en minder faalkosten). Het concept bestaat uit een complete set stekerbare materialen voor de installatie van groepenkast t/m wandcontactdoos.

“Het is fantastisch om door steeds kritisch wordende klanten gewaardeerd te worden voor onze innovaties en dat ons nieuwe concept, 100% stekerbaar installeren voor de woningbouw, goed ontvangen wordt!”, aldus Robert Woudenberg, sales manager Installatie & Bouw, Attema B.V.

Over de Rexel Innovatieprijs

De relaties van Rexel kiezen elk jaar de Innovatie van het jaar tijdens de Rexel Aspergedagen. Op elke Aspergedag werd een Innovatie-dagprijs uitgereikt. Deze werd op zeven van de tien dagen gewonnen door Attema.

In 2012 en 2013 gingen de Innovatieprijzen naar ESYLUX en Busch-Jaeger.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Rexel Nederland B.V.