Rexel wijst ESYLUX aan als leverancier van het jaar

Remco van Kerkvoorde, Managing Director ESYLUX Nederland B.V. en Mareks Peters, Managing Director ESYLUX GmbH ontvingen op 19 juni 2013 de Rexel-award ‘leverancier van het jaar 2012’ uit handen van Martin Tilman, commercieel directeur van Rexel. De winnaar van deze prijs wordt elk jaar bepaald door de medewerkers van de elektrotechnisch distributeur. Martin Tilman: “Dit jaar werd bij de verkiezing de nadruk gelegd op innovatie: in hoeverre draagt de leverancier bij aan de missie van Rexel, waarbij innovatieve oplossingen centraal staan. ESYLUX levert hieraan een aanzienlijke bijdrage, die duidelijk door onze medewerkers wordt gewaardeerd”.

ESYLUX Nederland is zeer vereerd met deze onderscheiding. Het ESYLUX team is door de Rexel medewerkers gekozen. Deze onderscheiding is alleen mogelijk indien de juiste samenwerking centraal staat. De award is het bewijs dat de strategie van ESYLUX succesvol is, een combinatie van een globaal, innovatief bedrijf met een sterk lokaal team. Remco van Kerkvoorde: “de samenwerking met de medewerkers van Rexel is de sleutel tot het succes voor beide partijen.”

ESYLUX bevindt zich in goed gezelschap als Rexel leverancier van het jaar. Eerder gingen Philips (2006), JUNG (2007), ABB (2009), Nexans (2010) en Hager (2011) hen al voor.

Onderwerpen:

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Rexel Nederland B.V.