Expansie Croon leidt tot benoeming Ing. L.B. Koek (MBA)

Uitbreiding directie Croon Elektrotechniek B.V.

Rotterdam – Recent is Ing. L.B. (Lennart) Koek toegetreden tot de statutaire directie van Croon Elektrotechniek B.V.. Deze uitbreiding loopt in gelijke tred met de positieve groei en expansieverwachtingen van deze grootste in elektrotechniek gespecialiseerde onderneming van Nederland.

Lennart Koek (40, MBA) werkt sinds 1998 bij Croon Elektrotechniek. Sindsdien is hij directeur verkoop voor de marktunit Utiliteit, zorg en onderwijs geweest. In een periode van 10 jaar is de omzet van Croon binnen deze gebieden met circa 40 % gegroeid en de klanttevredenheid sterk toegenomen.

De resultaten, groei en expansiestrategie van Croon Elektrotechniek hebben geleid tot de recente uitbreiding van de statutaire directie. Deze is nu als volgt samengesteld:

C. (Kees) Smit, Algemeen directeur

H.J.M. (Herman) Ter Bille, Directeur

L.B. (Lennart) Koek, Directeur

In zijn nieuwe functie blijft Koek verantwoordelijk voor de contacten in de markten utiliteit, zorg en onderwijs, inclusief die van Croon ICT en Croon GBBS, de specialist in gebouwbeheer- en beveiligingssystemen. Lennart Koek volgde de HTS Computerkunde en heeft zijn MBA-studie afgerond bij TMS.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Croon Elektrotechniek B.V.