EBLO beurs

EBLO toont maatwerkstoelen voor infrawerk tijdens Infra Relatiedagen

Foto: EBLO

Tijdens de Infra Relatiedagen in Hardenberg brengt EBLO onder meer maatwerkstoelen voor de grondverzet-industrie onder de aandacht. Het bedrijf onderstreept dat een goede stoel en zithouding essentieel zijn voor maximaal zitcomfort tijdens het werk.

Na de nodige verschuivingen biedt op 29, 30 en 31 maart de Evenementenhal Hardenberg weer plek aan de Infra Relatiedagen. Eind vorig jaar besloot de organisatie in samenspraak met de exposanten nog om het evenement niet begin februari, maar eind maart te houden. En dat pakte goed uit, want de beurs kan weer als vanouds worden gehouden.

Iedere bestuurder is anders

Onder de exposanten bevindt zich dus ook zitspecialist en stoelenleverancier EBLO uit Zwijndrecht. De beurs wordt aangegrepen om de maatwerkstoelen voor grondverzetbedrijven in de schijnwerpers te zetten. De markt laat namelijk weten veel behoefte hebben aan dit soort oplossingen.

“De standaard stoelen die af fabriek in een machine geplaatst worden, voldoen aan de wettelijke normen en eisen, maar hebben per gebruiker nog extra aandacht nodig. Iedere bestuurder is anders en heeft een langere, dunnere of forsere lichaamsbouw dan wat gemiddeld is”, legt het bedrijf uit. “(Rug)klachten ontstaan doordat de stoel niet afgesteld is op de lichaamsbouw van de gebruiker. De klachten ontstaan vaak ongemerkt, door langdurig in een verkeerde houding zitten, of blootgesteld worden aan veel schadelijke schokken en trillingen.”

Ook andere stoelmerken

Om deze klachten te voorkomen heeft EBLO de ERGO 6830KA/ASS construction crane seat samengesteld. “Deze maatwerkstoel biedt maximaal zitcomfort aan de gebruiker door in de combinatie gebruik te maken van meerdere stoelmerken, zodat er 100 procent ergonomisch maatwerk wordt geleverd”, aldus het bedrijf. “Deze construction crane seat is tijdens de Infra Relatiedagen 2022 te testen op onze stand.”

Ook andere bekende stoelmerken voor de infrasector wordt in stand 203 in hal 2 getoond, zoals UnitedSeats, Recaro (Expert M), ISRI en Grammer. “We hebben alle stoelen en onderdelen op voorraad en hierdoor kunnen wij altijd snel leveren”, aldus EBLO.

EBLO

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is de vaste redacteur van Infrasite. Daarnaast is hij hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij online vakbladuitgeverij ProMedia.