Financieel directeur Hans Janssen (foto: Heijmans)

Heijmans-directeur Hans Janssen naar FrieslandCampina

Vertrekkend financieel directeur Hans Janssen van Heijmans Persfoto Heijmans

Financieel directeur en lid van de raad van bestuur Hans Janssen van Heijmans vertrekt per 15 april naar zuivelconcern FrieslandCampina. Ook daar wordt hij CFO. Janssen maakte ruim drieënhalf jaar deel uit van de directie van Heijmans.

Janssen zal het beursgenoteerde bouwconcern verlaten na de algemene vergadering van aandeelhouders.  Bestuursvoorzitter Ton Hillen en de Raad van Commissarissen laten weten zijn vertrek te betreuren, maar zijn keuze te respecteren. Heijmans is begonnen met een procedure om een nieuwe financieel bestuurder te zoeken.

Loopbaan

Voor zijn komst naar Heijmans was econoom Hans Janssen ruim twaalf jaar CFO bij Mediq, leverancier van medische hulpmiddelen. Diezelfde rol vervulde hij daarvoor bij Unilever bij diverse bedrijfsonderdelen in verschillende landen.

Bij FrieslandCampina neemt Janssen de plaats in van Jaska de Bakker, die zich gaat toeleggen op een aantal commissariaten. Tot de zomer is er een overgangsperiode en is ze beschikbaar om haar opvolger te ondersteunen bij zijn inwerkperiode.

Onderwerpen:

Auteur: Redactie Infrasite