Nieuwe naam, huisstijl en website voor Stichting PostAcademisch Onderwijs

PAO Techniek en Management (PAOTM) is de nieuwe naam voor twee bekende en gewaardeerde merken in de technische opleidingswereld: Stichting PostAcademisch Onderwijs (PAO) en PAO Techniek. PAO neemt niet alleen een nieuwe naam aan, maar introduceert ook een volledig nieuwe huisstijl en website.

Over PAO Techniek en Management

PAOTM organiseert postacademische cursussen, opleidingen en incompanytrajecten in (bijna) alle technische disciplines. Wij willen bijdragen aan de ontwikkeling van onze deelnemers tot voorlopers in hun technisch vakgebied. Dit helpt ook de marktpositie te versterken van de bedrijven en organisaties waar de deelnemers werkzaam zijn. PAOTM fungeert als een onafhankelijk platform dat nieuw ontwikkelde kennis op gebied van techniek en management bundelt, samenvat en beschikbaar stelt aan professionals. Duurzaamheid, de energieproblematiek, verkeersinfarcten, aardbevingen door gaswinning, waterveiligheid en -overlast. Voorbeelden van maatschappelijke problemen waar met actuele, vaak nieuw ontwikkelde kennis en kunde kan worden bijgedragen aan haalbare oplossingen. Deze nieuwe kennis is afkomstig van de technische universiteiten, kennisinstellingen en het kennisintensieve bedrijfsleven. Interactie tussen de topdocenten en onze deelnemers is zeer waardevol, evenals gerichte nieuwsgierigheid naar het probleem en de oplossing. PAOTM is partner van de Bouwcampus en draagt bij aan vernieuwing in de industrie, de bouw en infrastructuur.

Voorloper in technische vakgebieden

Ons volledige en actuele cursusaanbod is sinds 1 januari 2016 te vinden op onze volledig nieuwe website paotm.nl. In slechts een enkele muisklik vindt elke technisch professional hier de cursus die hij of zij zoekt. De website is volledig nieuw vormgegeven en biedt optimaal gebruiksgemak voor een ieder die voorloper wil zijn in zijn of haar technisch vakgebied. In de loop van 2016 zullen wij nog meer functionaliteiten aan paotm.nl toevoegen!

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: PAO Techniek en Management