Van Vulpen uit Gorinchem Beste Leerbedrijf Bouw & Infra 2011

Van Vulpen uit Gorinchem is uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf Bouw & Infra 2011. Leermeester Thieu van Koolwijk, werkzaam bij Standvast Wonen in Nijmegen, kreeg de prijs Beste Leermeester Bouw & Infra 2011. ERA Contour B.V. won de prijs voor Beste Leerlingbouwplaats 2011 voor project Nieuw Crooswijk in Rotterdam.

Van Vulpen uit Gorinchem won de overkoepelende prijs Beste Leerbedrijf Bouw & Infra 2011. Het juryoordeel was helder: "Dit bedrijf, uit de categorie infra, is een moderne onderneming met een sterke wil om te groeien en te ontwikkelen en om zich te onderscheiden van het clichébeeld van een bouwbedrijf. Personeel van onderaannemers en ingehuurde zzp’ers krijgen bijvoorbeeld de gelegenheid om mee te doen met de scholing van het vaste personeel. "We zijn supertrots", zegt Remco Verkerk van Van Vulpen. "Het was wel onverwacht, omdat we pas sinds twee jaar veel aandacht hebben voor opleidingen. Dat is een stroomversnelling geraakt. Deze prijs bevestigt dat we goed op weg zijn."

Fundeon, het kenniscentrum voor de bouw- en infrasector, reikt jaarlijks de Onderwijsprijzen Bouw & Infra uit. De winnaars van de prijzen Beste Leerbedrijf Bouw & Infra en Beste Praktijkopleider Bouw & Infra dingen mee naar de landelijke verkiezing van Beste Leerbedrijf en Beste Praktijkopleider, georganiseerd door Colo in opdracht van het ministerie van OCW.

Het Beste Leerbedrijf Bouw & Infra is gekozen uit de winnaars van vier brancheprijzen die ook op 29 september zijn uitgereikt. Huybregts Relou B.V. uit Son won de brancheprijs Beste Leerbedrijf Bouw. De overige brancheprijzen gingen naar Frans Nooren B.V. uit Stadskanaal (Gespecialiseerde Aannemerij), Woningcorporatie Thuisvester uit Oosterhout (Middenkader) en Van Vulpen uit Gorinchem (infra)

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Fundeon