Grootste Nederlandse paviljoen ooit op Aquatech Amsterdam

Gastland Nederland is op de vakbeurs Aquatech Amsterdam 2011 aanwezig met zijn grootste paviljoen ooit. Het paviljoen is de centrale ontmoetingsplaats voor iedereen die contact zoekt met de Nederlandse watersector. In het paviljoen zijn 25 vooraanstaande Nederlandse watertechnologiebedrijven aanwezig. Daarnaast is er een speciaal ingerichte lounge waar onder meer bezoekende delegaties worden ontvangen voor een eerste kennismaking met trendzettende ontwikkelingen in de Nederlandse watersector van monitoring tot water governance.

Nederland heeft bijzondere kennis en kunde op het gebied van watertechnologie en waterbouw. Wereldwijde faam betreft de bescherming tegen overstroming en de hoogwaardige waterbehandeling met zeer geavanceerde technologieën. Bezoekers van het Holland Business Paviljoen op Aquatech Amsterdam kunnen zich hierover informeren op de stands van de individuele deelnemers, en in de lounge door het leggen van contacten met Nederlandse watermanagers.

Het Holland Business Pavilion wordt georganiseerd door het Aqua Nederland, Netherlands Water Partnership, VLM en de Water Alliance.

Pareltjes van Nederland

Op het Holland Business Paviljoen zijn meer dan 25 Nederlandse watertechnologiebedrijven aanwezig met een individuele stand. De meeste zijn kleinere bedrijven met zeer vooruitstrevende producten die graag hun contacten op de internationale watermarkt uitbreiden.

Water governance en water resource management

Delegaties uit het buitenland zullen centraal op het paviljoen worden ontvangen. Het gaat daarbij niet alleen om delegaties die Aquatech Amsterdam komen bezoeken. De vakbeurs is dit jaar voor het eerst onderdeel van de International Water Week (IWW) Amsterdam met een zeer breed aanbod aan conferenties, workshops, excursies en netwerkbijeenkomsten.

De International Water Week heeft een breed karakter en besteedt ook aandacht aan water governance en water resource management. Bezoekers die willen weten wat op die gebieden in Nederland gebeurt, zijn van harte uitgenodigd naar het paviljoen te komen.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: RAI Amsterdam