Landelijke aftrap Dag van de Bouw

Minister Eurlings opent officieel de Dag van de Bouw op de bouwlocatie Muziekpaleis op 5 juni in Utrecht. Samen met Victor Everhardt, wethouder van de gemeente Utrecht, Gerrit Witzel voorzitter Raad van Bestuur Heijmans en Bouwend Nederland-voorzitter Elco Brinkman zal de landelijke aftrap op een energiebesparende wijze plaatsvinden. Tijdens de Dag van de Bouw zijn 270 bouwlocaties door het hele land opengesteld en kan het publiek kennis maken met de bouw. Het Muziekpaleis, onderdeel van het Stationsgebied van Utrecht is één van deze bouwlocaties.

Tijdens de Dag van de Bouw is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen achter de schermen. De meeste bouwlocaties zijn gewoonlijk niet voor publiek toegankelijk, maar op 5 juni wel.

De Dag van de Bouw wordt voor de vijfde keer georganiseerd en is een initiatief van Bouwend Nederland en de aangesloten bouwbedrijven. Dit jaar is het thema energiebesparing. De campagneslogan luidt ‘Kijk je ogen uit’. Vorig jaar trok de Dag van de Bouw in totaal ruim 115.000 bezoekers. Dit jaar zijn er veertig extra bouwlocaties opengesteld. Op de website www.dagvandebouw.nl staan alle bouwlocaties, adresgegevens en aanvullende informatie.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Bouwend Nederland