Geel Rijkswaterstaat-bord in studentenkamers

Gezelligheid: Over 25 meter linksaf

Bij de actie ‘Win een bord voor je…’ maakten studenten kans op een echt signaleringsbord van Rijkswaterstaat met daarop een door hen zelf bedachte tekst. Tijdens de introductieweken van een aantal universiteiten heeft Rijkswaterstaat in augustus 2009 deze sponsoractie gehouden. De afgelopen maanden zijn alle inzendingen beoordeeld en zijn er zes winnaars gekozen.

Het project Arbeidsmarktstrategie binnen Rijkswaterstaat houdt zich onder meer bezig met het onderhouden van contacten met onderwijsinstellingen en sponsoring van studieverenigingen. Het doel hiervan is het imago van Rijkswaterstaat bij jongeren te versterken en om contacten te leggen met potentieel Rijkswaterstaat-talent voor de toekomst.

Actie ‘Win een bord voor je…’
In de zomer van 2009 is hiervoor de actie ‘Win een bord voor je…’ bedacht. Op zeven universiteiten, met afstudeerrichtingen die aansluiten bij bepaalde functiegroepen binnen Rijkswaterstaat is hiervoor geflyerd. Studenten konden hun eigen tekst achterlaten op een speciale pagina van de website van Rijkswaterstaat om kans te maken op hun eigen gele signaleringsbord.

Winnaars
De afgelopen maanden zijn alle inzendingen beoordeeld en zijn er zes winnaars gekozen. Op 2 februari heeft de laatste winnaar zijn bord in ontvangst genomen. De winnende teksten waren:

  • OMLEIDING i.v.m. achterstallige vaat (door: Aster Hermans, Hogeschool INHolland);
  • Gezelligheid: Over 25 meter linksaf (door: Daan Spikkers, TU Twente);
  • Mooi geel is niet lelijk! (door: Wouter van den Kieboom, TU Eindhoven)
  • Matig uw snelheid! Smalle doorgang (door: Eva, TU Delft);
  • Doorgaande studie gestremd! (door: T. Maas, TU Eindhoven);
  • GEZOCHT! tweelingzus voor tentamenweek! (door: Danielle Veldhuis, VU Amsterdam).

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Directoraat-Generaal Rijkswaterstaat