Royal HaskoningDHV benoemt Marije Hulshof Business Line Director Buildings

Internationaal advies-, ingenieurs- en projectmanagementbureau Royal HaskoningDHV heeft Marije Hulshof per 1 augustus 2015 benoemd tot Business Line Director Buildings. Zij volgt Eugene Grüter op die 1 augustus het bedrijf verliet.

Marije Hulshof (49) trad in 2012 toe tot Royal HaskoningDHV’s Executive Council, en was de afgelopen drie jaar Business Line Director Planning & Strategy. Daarvoor was zij onder andere Directeur EVD Internationaal bij Agentschap NL, Directeur van de Consumentenautoriteit en managing consultant bij Berenschot. Zij studeerde Sociale Geografie aan de Universiteit van Amsterdam en deed haar postdoctoraal aan de Vrije Universiteit Amsterdam, Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde.

Marije Hulshof: “Ik ben erg blij dat ik de kans krijg deze functie te vervullen en kijk ernaar uit om samen met onze klanten en het Buildings-team te werken aan oplossingen voor de gebouwde omgeving.”

De Business Line Buildings, met een jaaromzet van meer dan €90 miljoen, biedt duurzame en innovatieve oplossingen aan klanten in Europa, Azië, Zuid-Afrika en het Midden-Oosten. Het Buildings-team richt zich op het creëren van gebouwen waarin de gebruikers optimaal kunnen presteren. Met state-of-the-art-oplossingen voor de hele levenscyclus van het gebouw. Bijvoorbeeld het technisch innovatieve constructief ontwerp voor de prijswinnende Markthal in Rotterdam.

De ervaring en reputatie van het team op het gebied van ontwerp en engineering van ziekenhuizen hebben geleid tot een snelgroeiend aantal internationale projecten, zoals het academisch ziekenhuis Aalborg in Denemarken. In dit project is Royal HaskoningDHV verantwoordelijk voor het ontwerp van de constructie en de installaties van het gebouw en voor het BIM/VDC management. De Business Line Buildings heeft ook een leidinggevende marktpositie op het gebied van datacentra en R&D-faciliteiten.

Anton van der Sanden neemt de functie van Business Line Director Planning & Strategy over, naast zijn huidige functie van Business Line Director Infrastructure. Het samenvoegen van deze twee teams is een stap in de richting van het volledig integreren van disciplines, en sluit aan bij de veranderingen in de markt. Door het samenvoegen van deze twee Business Lines versterkt het bedrijf haar geïntegreerde dienstenpakket op de regionale, nationale en internationale markten.

Onderwerpen:

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Royal HaskoningDHV