Oranjewoud-dochter tekent contract van 7,1 miljoen dollar

Gouda – Oranjewoud-dochter Delta Consultants Inc. heeft bekendgemaakt dat zij een contract van 7,1 miljoen dollar heeft gekregen voor het saneren van een voormalig oliedepot in Franklinville, New Jersey, USA.

Het gaat om een fixed-price contract, waarvoor Delta de verontreinigingen die veroorzaakt zijn door boven- en ondergrondse opslagtanks zal saneren.

“Onze opdrachtgever is de onderzoeken al in 1991 gestart”, aldus Paul Durkee, Senior Consultant voor Delta Consultants. “In 2006 heeft Delta haar innovatieve programma voor het overdragen van bodemproblemen aangeboden aan de partijen die verantwoordelijk zijn voor de sanering. Delta heeft een allesomvattende financiële en technische oplossing gepresenteerd. De betrokken partijen hebben uiteindelijk in december 2008 een akkoord bereikt. Na bijna twee decennia is het contract getekend en kan er aan een nieuwe toekomst voor de locatie worden gewerkt,” zegt Durkee.

Delta levert diverse diensten voor de olie- en gassector, waaronder overdracht van bodemproblemen en oplossingen die de reguliere bedrijfsvoering niet verstoren. “De combinatie van onze grondige onderzoeken, waarbij we innovatieve technologie gebruiken, onze solide ervaring in het ontwerpen en implementeren van oplossingen en onze bewezen goede reputatie in de verzekeringsbranche hebben ervoor gezorgd dat deze patstelling doorbroken kon worden,” aldus Durkee.

De diensten worden geleverd onder een prestatiecontract, waarin volledige sanering en oplevering volgens afspraken gedefinieerd zijn. “Het bieden van de juiste combinatie van milieu- en businessoplossingen is een belangrijke strategie van Delta Consultants, ” zegt Durkee. “Wij richten ons op het bieden van de juiste oplossing voor onze klanten en niet op het aanbieden van een standaard service.”

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Oranjewoud Beheer B.V.