Wijziging Raad van Commissarissen ARCADIS

Arnhem – ARCADIS, de onderneming die internationaal adviezen, ontwerpen, ingenieurs- en managementdiensten levert, heeft op 13 mei 2008 bekend gemaakt dat de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van ARCADIS in haar bijeenkomst van 7 mei 2008, de heer drs. J.C.M. Schönfeld heeft benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van ARCADIS NV. Hij volgt de heer Cohn op die niet voor herbenoeming beschikbaar was. Tevens werd de heer Peelen herbenoemd.

De heer Schönfeld is sinds 2001 de CFO en Vicevoorzitter van de Raad van Bestuur van Stork B.V. Voor die tijd werkte hij in (financiële) managementfuncties door de gehele wereld voor Shell. Hij beschikt over een brede deskundigheid en ervaring in het internationale bedrijfsleven. De heer Schönfeld zal de heer Cohn tevens opvolgen als voorzitter van de Audit Committee van de Raad van Commissarissen.

ARCADIS is een internationale onderneming die projectmanagement, ontwerpen, adviezen en ingenieursdiensten levert voor het verbeteren van bereikbaarheid, duurzaamheid en leefbaarheid. Infrastructuur – Milieu – Gebouwen. ARCADIS ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten. Voor bedrijven en overheden. Met meer dan 13.500 mensen en € 1,5 miljard omzet. Multinationaal aanwezig met een dicht netwerk van kantoren en kennis en ervaring van internationaal niveau. Gericht op meerwaarde voor klanten. Verantwoordelijk en betrokken, denken en doen. Resultaat telt.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: ARCADIS N.V.