Multiconsult en Delta Marine Consultants samen in BAM Infraconsult

Bunnik – Koninklijke BAM Groep nv heeft de engineeringactiviteiten van de twee eigen ingenieursbureaus voor de infrasector – Multiconsult bv te Culemborg en Delta Marine Consultants bv (DMC) te Gouda – verenigd in het nieuwe bedrijf BAM Infraconsult bv. De directie van BAM Infraconsult wordt gevormd door ir. J.P.G. Ramler en prof.ir. A.Q.C. van der Horst. De directie van de business units bestaat uit ir. R.S. Beurze, ir. J. Dijkhuis en ing. P.W.H. Meeuwissen.

DMC en Multiconsult werkten al bij veel projecten nauw samen. Bundeling van de beide bedrijven leidt tot eenduidige en optimaal geïntegreerde samenwerking. DMC beschikt over omvangrijke expertise op het gebied van ontwerp, in het bijzonder voor de (internationale) waterbouwsector. Multiconsult heeft een sterke positie in het voor- en het natraject van projecten, en beschikt tevens over een sterke ontwerpafdeling voor de wegenbouwsector. Het samengaan biedt tevens een kans de kennis van Multiconsult via het netwerk van DMC (dat vanuit de vestiging in Singapore wereldwijd werkzaam is) buiten Nederland in te zetten.

BAM Infraconsult telt 170 medewerkers en heeft vestigingen in Gouda (hoofdkantoor), Den Haag, Dongen, Apeldoorn en Singapore.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Koninklijke BAM Groep nv